Chat with us, powered by LiveChat

Ofte Stillede Spørgsmål

WEBSIDEN & TEKNISK

Hvordan sletter jeg min profil?

Du sletter din Profil på siden "Profil Redigering". Nederst til højre på siden finder du knappen "Slet min Profil". Bemærk, at når du har gennemført "Slet min Profil", er alle dine data og alt du har skrevet og oploadet helt slettet og kan ikke genskabes. Hvis du fortryder slet af Profil, skal du således starte helt forfra.

Hvis du blot ønsker en pause fra REFLEKS, kan du enten indstille dette under "Privat Indstillinger" eller sende en mail til Redaktionen, der så tager din profil ud af drift indtil du selv anmoder om at få den aktiveret igen.

Kan jeg vælge, hvilke meddelelser og beskeder jeg ønsker at modtage?

Vi sender løbende forskellige meddelelser til dig om hændelser på din profil (f.eks. private beskeder, når nogen tilføjer dig som ven, skriver i en gruppe du er medlem af, kommenterer et billede du har delt etc).


Under "Notikationer" kan du vælge, præcis hvilken type meddelelser og beskeder du ønsker at modtage. Vælg eller fravælg de forskellige indstillinger, og klik derefter på Gem.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Redaktionen

Må jeg reklamere eller lave indsamlinger m.v.?

Refleks.info er udelukkende til personligt brug og må ikke anvendes til reklame, kommerciel interesse eller salg. Det er ikke tilladt at lave nogen former for indsamlinger (ej heller af underskrifter) eller anden form for annoncering.

Det er ikke tilladt at rekruttere eller henvise brugere til andre fora eller sociale netværk udenfor Refleks. Når du opretter din profil, accepterer du ikke at bruge, kopiere eller på nogen måde distribuere materiale fra Refleks.info, medmindre skriftlig accept hertil specifikt er givet i hvert tilfælde.

Enhver overtrædelse af disse regler, vil medføre slet af profil og medlemskab. Er du i tvivl om disse regler, kontakt da Redaktionen.

Kan jeg vælge hvem der kan kontakte mig?

Ved brug af funktionen "Bloker Profil" kan du nemt vælge ikke at blive kontaktet af et bestemt medlem. Når du har blokeret en profil, kan personen ikke længere skrive til dig eller invitere dig til at chatte. 


Du kan også vælge at skjule din profil midlertidigt, hvis du vil holde en pause. Din profil vil i så fald ikke længere være synlig på siden. 

HVOR MANGE OPLYSNINGER KAN MAN SE OM MIG? KAN JEG VÆRE ANONYM?

De andre brugere og virksomheder kan kun se de ting, du har stående på din profil og du har valgt skal være tilgængeligt, og du kan selv justere og vælge "privatlivs-indstillinger". 


Det er KUN Administratorer af REFLEKS, der kan se din email-adresse, og vi garanterer, at REFLEKS ikke videresælger eller formidler den videre til nogen! 


Dit adgangskodeord er IKKE tilgængeligt for nogen. Ej heller administratorer.

HVEM KAN LÆSE MINE PRIVATE BESKEDER ELLER SE MIN ADFÆRD PÅ WEBSIDEN?

Systemet er opbygget således, at administratorer eller ansatte i Gentofte Jobcenter eller webmaster IKKE har adgang til eller kan se følgende:


1. Dit password (derfor skal det nulstilles hvis du glemmer det)

 

2. Dine Private Beskeder samt vedhæftede filer i private beskeder.


3. Hvilke profiler du besøger, samt hvilke profiler der besøger din profil.


På baggrund af denne fortrolighed/privacy, har vi en funktion der hedder "anmeld" (du finder den under fanebladet "andet"). Her kan du anmelde en profil der enten overskrider dine grænser, ikke overholder vores brugerbetingelser eller på anden måde virker stødende. Vores hostfirma "UnoEuro" er et anerkendt og sikkert dansk webfirma, der hoster flere af Danmarks største virksomheder. De gemmer en såkaldt logfil. Denne kan i tilfælde på begæring udleveres til Politiet, hvis den skal indgå i efterforskning. Og udleveres kun ved dommerkendelse af UnoEuro.

JOBOPSLAG

Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 21. maj 2019 kl. 12 Prof ilbureauet er en virksomhed der la... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 17. maj 2019 Er du positiv, udadvendt, serviceminded og ha... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 26. april 2019 - Kandidat er fundet og starter i morgen den... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 23. april 2019 Ug Blomst er ved at udvide deres forretning... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 23. april 2019 - Kandidaterne er nu fundet og er nu i prakt... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 10. april 2019 - Stillingen er besat. Tillykke til kandida... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 24. april 2019 - Stillingen er besat. Tillykke til kandidat... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 2. april 2019 - Stillingen er besat. Tillykke til kandidate... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist 14. april 2019- Stillingen er besat. Tillykke til kandidate... Læs mere
Redaktionen Jobcenter
Ansøgningsfrist: 4. marts 2019 kl 12 - Egnet kandidater er udvalgtOrsted ... Læs mere